Resultaten bevolkingsbevraging

Naar aanleiding van de exploitatie van de ingevulde bevolkingsbevragingen hebben we een duidelijk beeldvorming over de veiligheids- en overlastproblemen in je buurt en je mening over het functioneren van je lokale politie, gemeente en overheid.

De gevolgen en inspanningen die we aan jullie mening, opmerkingen en vragen verbinden willen we jullie door middel van interactieve infosessies toelichten.

Deze infosessies gaan door in de loop van de maand juni op diverse locaties binnen de Voerense deelgemeenten, zowel in het Nederlands als in het Frans.

Om een duidelijk overzicht te krijgen op het aantal geïnteresseerden zouden we jullie willen vragen onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen en te deponeren in de gekende witte brievenbussen die opnieuw geplaatst werden ter hoogte van de kerk te Moelingen, het gemeentehuis, de brandweer, de lokale politie, ter hoogte van de kerk te Teuven en te Remersdaal of ons toe te sturen via het mailadres CAL@devoor.be. U kan dit doen tot eind mei. 

De tijdstippen en plaatsen van onze info-sessies:

  • 08 juni 2017, Brasserie Het Rode Bos, Varnstraat 17 te Teuven (om 18:30 uur in het Nederlands en om 20:00 uur in het Frans).
  • 09 juni 2017, Brandweerkazerne, Schietekamer 6 te ’s-Gravenvoeren (om 18:30 uur in het Nederlands en om 20:00 uur in het Frans).
  • 14 juni 2017, voor de bewoners van Ocura Woonzorgcentrum, Kloosterstraat 21 te ’s-Gravenvoeren (om 14:00 uur in het Nederlands en om 15:30 uur in het Frans).
  • 22 juni 2017, café ’t Duvelke, Dorpsstraat 23 te Moelingen (om 18:30 uur in het Nederlands en om 20:00 uur in het Frans).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INFOSESSIE BEVOLKINGSBEVRAGING : IEDEREEN WELKOM !!!
 
Aantal personen                      : ………………………………………………………
 
Gemeente                                : ………………………………………………………
 
Naam en adres                        :……………………………………………………. (facultatief)
 
Taalkeuze infosessie              : N   -       F * (schrappen wat niet past)  
 
 
Meer info: 04 381 99 99

 

 

Anet De kegel

Ronin Cox

Huub Broers

 

Projectcoördinator

Korpschef

Burgemeester

 

Contact

Gemeente VoerenGemeenteplein 13798 VoerenE info@devoor.beT 04 381 99 40F 04 381 22 27
stratenplan.img

Openingsuren AC de Voor

Openingsuren AC de Voor