Fotowedstrijd - Dit Zien Wij - 44 beelden

Welk gebouw of landschap - van voetbalkantine tot kerk - moet voor jou zeker bewaard blijven?
Het nieuwe Limburgse participatieve project "Dit Zien Wij" toont in twee reeksen van 44 foto’s hoe erfgoed onze identiteit bepaalt. 44 historische foto's uit WOI vormen het vertrekpunt en worden via een participatief fotoproject geconfronteerd met 44 hedendaagse foto's. 

Fotowedstrijd
Nu zoeken we samen met alle Limburgers naar 44 nieuwe beelden van het "erfgoed van de toekomst". Met een fotowedstrijd dagen we je uit om eens met een andere blik naar je omgeving te kijken. Welk gebouw of landschap - van voetbalkantine tot kerk - vind jij vandaag onmisbaar in jouw gemeente en moet zeker bewaard worden voor de toekomst? Neem er een foto van en vertel ons waarom jij die plek zo belangrijk vindt. Stuur je foto met je naam via Whatsapp naar 0483 30 17 81 (of per mail naar ditzienwij@limburg.be). Je hoeft zeker geen fotograaf te zijn!

De fotowedstrijd loopt van 10 september tot 30 november 2017. Bekijk de ingezonden foto's op www.hbvl.be/ditzienwij.
Het resultaat zal begin 2018 te zien zijn in een tentoonstelling waar de historische en hedendaagse beelden van onze provincie met elkaar worden geconfronteerd.

Er zijn mooie prijzen te winnen waaronder:
- een Nikon D5600, een inspirerende DX-formaat D-SLR voor mensen die de creatieve wereld van de fotografie willen verkennen
- een dag op pad met Luc Daelemans als fotograaf van Het Belang van Limburg

http://www.limburg1914-1918.be/dit-zien-wij

Contact

Gemeente VoerenGemeenteplein 13798 VoerenE info@devoor.beT 04 381 99 40F 04 381 22 27
stratenplan.img

Openingsuren AC de Voor

Openingsuren AC de Voor