BEVOLKINGSBEVRAGING 2016

In de vorige editie van het gemeentelijk infoblad werden jullie in kennis gesteld van de gedeeltelijke resultaten van de bevolkingsbevraging.
 
Deze zijn ondertussen verder geëxploiteerd, zodat er een duidelijke beeldvorming is over de veiligheids- en overlastproblemen in je buurt en je mening over het functioneren van je lokale politie, gemeente en overheid.
 
De gevolgen en de inspanningen die we aan jullie mening, opmerkingen en vragen zullen verbinden willen we jullie door middel van interactieve infosessies toelichten.
 
Deze infosessies zullen in de loop van de maand juni doorgaan op diverse locaties binnen de Voerense deelgemeenten, zowel in het Nederlands als in het Frans.
 
De juiste data en plaatsen zullen medegedeeld worden door middel van een infobrochure die zal verspreid worden samen met het weekblad ‘de etalage’.
 
Om een duidelijk zicht te krijgen op het aantal geïnteresseerden zouden we jullie willen vragen onderstaand inschrijvingsformulier in te vullen en te deponeren in de gekende witte brievenbussen die opnieuw zullen geplaatst worden ter hoogte van de kerk te Moelingen, het gemeentehuis, de brandweer, de lokale politie, ter hoogte van de kerk te Teuven en te Remersdaal of ons toe te sturen via het mailadres CAL@devoor.be. Je kan dit doen tot eind april.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INFOSESSIE BEVOLKINGSBEVRAGING : IEDEREEN WELKOM !!!
 
Aantal personen                      : ………………………………………………………
 
Gemeente                                : ………………………………………………………
 
Naam en adres                         :……………………………………………………. (faculatief)
 
Taalkeuze infosessie                : N   -     F * (schrappen wat niet past)  

Contact

Gemeente VoerenGemeenteplein 13798 VoerenE info@devoor.beT 04 381 99 40F 04 381 22 27
stratenplan.img

Openingsuren AC de Voor

Openingsuren AC de Voor